pixel

Despre Noi

Descoperă magia unei locații unice la munte, în Poiana Brașov, într-un echilibru perfect între natură, confort și stil de viață.

Bun venit la Hotelul Șoimul din Poiana Brașov!

Situat în inima Munților Carpați, Hotelul Șoimul vă oferă o experiență de neuitat, într-un cadru natural si spectaculos. Cu o locație excelentă în stațiunea Poiana Brașov, suntem cunoscuți pentru confortul, ospitalitatea și facilitățile pe care le oferim ca sejurul vostru sa fie cat mai placut.

Camerele noastre sunt amenajate cu gust și atenție la detalii pentru a vă oferi un mediu relaxant și reconfortant. Indiferent că sunteți în călătorie de afaceri sau în vacanță cu familia sau prietenii, veți găsi camerele noastre perfecte pentru a vă asigura o odihnă lină. 

Fiecare cameră este dotată cu TV, frigider, acces Wi-Fi gratuit, balcon și baie privată complet utilată.


Hotel Șoimul din Poiana Brașov pune la dispoziție 88 de camere duble și 17 camere matrimoniale, amenajate modern și confortabil, creând astfel o atmosferă intimă și primitoare.

Gastronomia noastră delicioasă va satisface orice preferințe. Restaurantul Bavaria din incinta hotelului are o capacitate de pana la 250 de locuri și servește o selecție vastă de preparate culinare tradiționale și internaționale, pregătite cu pasiune și ingrediente proaspete.

În timpul verii, vă puteți bucura de mese în aer liber pe terasa noastră, bucurandu-va de natura.
Organizam evenimente private ( nunti, botezuri, aniversari ) evenimente corporate (conferinte, intruniri, prezentari ) si tabere pentru copii cat si pentru adulti.

Cu o varietate de activități și atracții în apropiere, Hotelul Șoimul este locul perfect pentru a vă transforma vacanța într-o experiență foarte frumoasa. Indiferent dacă sunteți pasionat de sporturile de iarnă sau activitățile în aer liber, veți găsi tot ce vă doriți în imediata apropiere. Schiați pe pârtii bine amenajate, explorați frumusețea munților în timpul unei plimbări sau relaxați-vă în mijlocul naturii.

La Hotelul Șoimul, vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi o ședere de neuitat în Poiana Brașov.
Cu servicii impecabile și un personal dedicat și prietenos, suntem alegerea perfectă pentru a vă bucura de o vacanță sau o călătorie de afaceri reușită. 

Rezervați acum și permiteți-ne să vă demonstrăm calitatea ospitalității noastre!

Alegerea ideală pentru sejururi de neuitat în Poiana Brașov

Alegeți acum Hotel Șoimul din Poiana Brașov și bucurați-vă de  de prețuri avantajoase.

CONTACtați-NE

Solicită informații