pixel

Despre Noi

Descoperă magia unei locații unice la munte, în Poiana Brașov, într-un echilibru perfect între natură, confort și stil de viață.

Hotel Șoimul*** este situat la munte, în stațiunea Poiana Brașov, în mijlocul naturii, la o altitudine de 1030 m, foarte aproape de pârtiile de schi și de traseele montane.

Bucurați-vă de camerele elegante și dotate modern, cu priveliște impresionantă, de serviciile de Restaurant&Bar care pot satisface și cele mai exigente gusturi, totul într-o atmosferă caldă și primitoare, completată de servicii la cele mai înalte standarde.

Hotel Șoimul din Poiana Brașov pune la dispoziție 88 de camere duble și 17 camere matrimoniale, amenajate modern și confortabil, creând astfel o atmosferă intimă și primitoare. Camerele sunt un adevărat refugiu pentru relaxare, oferind o priveliște spectaculoasă asupra Masivului Postăvaru. Acestea au mobilier modern, paturi confortabile, televizor cu televiziune prin cablu, telefon, minibar, băi dotate cu duș sau cadă, balcon, climatizare, internet Wireless.

Hotelul oferă un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă, cu o varietate de produse atent selecționate.

Restaurantul Bavaria din incinta hotelului are o capacitate de pana la 250 de locuri și servește preparate românești si internaționale, special pregătite de către maeștri bucătari. Totodată, restaurantul creează cadrul perfect pentru organizarea cu succes a evenimentelor festive în Poiana Brașov: nunți, botezuri, aniversări etc.

Hotelul dispune de un bar, în care se pot savura bauturi fine, cafele aromate și cocktail-uri delicioase, preparate cu grijă de către barmani cu experiență.

Hotel Șoimul creează condiții optime de desfășurare a evenimentelor corporate printr-un centru de conferințe multi-funcţional şi flexibil, capabil să găzduiască orice tip de eveniment în Poiana Brașov: conferințe, congrese, traininguri, workshop-uri, team building-uri, lansări de produs, expoziţii etc. Patru săli de conferinţă elegante și luminate natural, dotate cu echipamente tehnologice de ultimă generație, cu o capacitate de până la 160 de locuri, pot satisface cele mai exigente cerințe business. Zone speciale de coffee break sunt amenajate în imediata proximitate a sălilor de conferinţă pentru confortul participanţilor.

Alegerea ideală pentru sejururi de neuitat în Poiana Brașov

Alegeți acum Hotel Șoimul din Poiana Brașov și bucurați-vă de  de prețuri avantajoase.

CONTACtați-NE

Solicită informații